Insigne Trapper

Het insigne Trapper is een van de moeilijkste , maar ook een van de leukste en mooiste insignes die  ik ken.

Het insigne bestaat uit 6 zaterdagavonden theorieles, onder andere EHBO, hutten en onderkomens, jagen, koken , uitrusting en bagage, vuren en vuur maken enz.

De geplande avonden zijn zaterdag 11,18 en 25 januari, zaterdagavonden 1 , 8 en 15 februari , zondag 8 maart van 11 tot 16.30.

Op zaterdag 14 meivan 18.00 tot 21.00 uur houden we het theorie examen en op zaterdag en zondag 28 en 29 maart houden we het examenweekeind (voor die verkenners die voor hetttheorieexamen geslaagd zijn) op een "geheime" plaats, De ouders ontvange hierover nader bericht.

Bij het insigne hoort een instructie boekje van 131 pagina's de kosten van dit boek - € 7,50- wordt door de cursisten betaald  op zaterdag 26 oktober, zij krijgen dan het cursusboekje gelijk mee.

Het aantal aanmeldingen is bijzonder groot. Niet minder dan 17 verkenners hebbeb aangegegen dat zij de cursus willen volgen en hebben aangegeven dat zij de avonden en de zondag aannwezig zullen zijn. Het is heel moeilijk om een "les" te missen. Wanneer u in het boven staande lijste een datum vindt waarvan u weet dat uw zoon niet aanwezig kan zijn, geef dat dan (zo snel mogelijk) door aan Skip 06225090082 of eynsberg@xs4all.nl. Daar kunt u ook tercht met eventuele vragen of opmerkingen

Skip


.

Terug naar het van de Calandnieuws menu