Sint Joris kampvuur

Al vanaf het aller eerste begin van Scouting heeft Baden Powell Sint Joris als voorbeeld gesteld. Volgens de overlevering was hij onbaadzuchtig en moedig en kwam altijd op voor de zwakkeren. Omdat we weten dat ieder van ons in het afgelopen jaar wel eens iets gedaan heeft wat strijdig is met wat we bij onze installatie belooft hebben, is Sint Jorisdag de tijd voor een nieuw en beter begin. Daarom hernieuwen we allemaal onze belofte en beginnen dus met een schone lij.

Al vele jaren doen we dit aan het einde van een kampvuur. Dat is een vrolijke gebeurtenis, waarin iedereen gezellig meezingt en
meedoet met de yell's.

verhaal

Uitnodiging

Wij nodigen IEDEREEN -die onze groep een warm hart toedraagt-  uit om dit kampvuur -samen met onze welpen, verkenners en leiding- te vieren. Voorwaarde is dat u gezellig met ons mee zingt en mee doet.


Het kampvuur vindt plaats op zaterdag 21 april op ons terrein aan de Noorderkanaalweg 26. De aanvang is om 19.00 uur en we verwachten omstreeks 20.45 klaar te zijn.

Tip:

Het kan soms 's avonds behoorlijk koud zijn, neem eventueel een deken od mee.

Bij een beetje regen spannen we een zeil, dan blijft iedereen droog, alleen bij behoorlijke regen kan het kampvuur niet doorgaan. We gaan dan met de welpen en de verkenners naar binnen (voor een "binnen kampvuur") Helaas is ons groepshuis niet groot genoeg om ook de ouders en andere belangstellenden te huisvesten.

Dus ons verzoek is om bij hevige regen niet te komen (alleen om20.45 om uw zoon of dochter op te halen.)

We verwachten alle welpen en verkenners -in compleet uniform- om 18.45 aanwezig zijn , zodat we om 19.00 uur het kampvuur kunnen starten.

Verder hopen wij op de aanwezigheid van Ouders, Broertjes en Zusjes, Opa's en Oma's. Ooms en Tantes, Neven en Nichten, Viendjes en Vriendinetjes en iedereen die ons een warm hart toedraagt.

U komt toch ook op 21 april


Terug naar de Homepage