29 september bezoek van de verkenners aan Duinrell
Op zaterdag 29 september gaat de hele troep op bezoek bij het vakantiepark "Duinrell" een park vol gratis activiteiten, zoals een spectaculaire achtbaan , een waterbaan met "boomstammen" waar je in kan zitten en die een enorme golf veroorzaakt (die soms de andere bezoekeners drijfnat maakt), diverse spring toestellen en nog een heleboel andere leuke activiteiten.
We hebben in totaal 40 kaartjes gekregen, dat betekent dat de hele troep, de verkenners, de leiding en de chauffeurs "gratis" het park in kunnen.
Wat wij nog nodig hebben zijn 3 ouders die bereid zijn om 4 verkenners naar Duinrell te brengen, en in het park rond te wandelen - en desgewenst- de activiteiten te bezoeken en ons dan weer terug te brengen naar Rotterdam.

Vertrek van het groepshuis zaterdag 29-9 om 11.00 uur vanaf het groepshuis
Vertrek van af Duinrell c.a. 16.00 uur aankomst groepshuis c.a 17.00 uur. Vandaar vertrekt iedereen naar huis.
De parkeerkosten worden door ons geregeld en zijn voor rekening van de groep

We hebben al toezegging van mevrouw Snijders (4 verkenners) en de heer Verhulst ( 3 verkenners) alsmede de leiding Steg (4 V)
Stors (6 V) en Skip (4 V).
We hebben dus nog dringend behoefte aan 3 auto's die  ieder 4 verkenners kunnen vervoeren.

Om alles extra moeilijkte maken is mijn E-mail defect. Im verzoek u dus (dringend) om mij even te bellen (0622-509082) als u ons kunt helpen  bij het vervoer.

Met elkaar moet het toch lukken om het vervoer rond te krijgen

Terug naar de Homepage