Wetenswaardigheden Welpenkamp 2018

VVertrek          :Zaterdag 11 augustus om  uiterlijk 10.00 uur vanaf  ons groepshuis aan de Noorderkanaalweg 26  (we zijn er vanaf 09.30)

Terugkomst  :Vrijdag17 augustus om 15.00 uur weer bij het groepshuis                                                                     

Kampprijs      : € 70,-   Bij de opgave van uw welp betaalt u of het  gehele kampgeld of een  voorschot  van € 25,- op  

                 gironummer NL98INGB0000218058

                                   ten name van Stichting Calandtroep

                                               Inzake Kampen

                                               te Rotterdam

                        Uiterlijk 1juli dient het gehele bedrag in ons bezit te zijn.


Zakgeld        : NIET NODIG. De welpen  kunnen het toch niet uitgeven en lopen alleen maar het risico  om het te verliezen.


Noodgevallen
: ALLEEN VOOR NOODGEVALLEN is hetkampterrein bereikbaar via een mobiele telefoon. Het nummer is 06-22509082. (Mocht u niet direct  antwoord krijgen probeer het dan een kwartier later nog eens)


Waarschuwingsadres
: Mocht u in de kampperiode zelf op vakantie zijn zorg er dan voor dat uw adres bij de leiding  bekend is. Zeker is zeker.

Bijzonderheden  :Mochten er speciale aandachtspunten zijn of mocht uw kind medicijnen gebruiken, geef dat dan aan de leiding door (Ook als uw zoon of dochter  ‘s avonds  moet worden opgenomen om te plassen). Wanneer u bij het vertrek de medicijnen bij de leiding inlevert, het leifst voorzien van een briefje met de gebruiksaanwijzing (hoeveel en wanneer en waarvoor het dient)  komt alles prima voor elkaar. Geen medicijnen aan de welpen zelf meegeven, ook geen paracetamol of lippenbalsem    

Meenemen : MINIMAAL moet het volgende worden  meegenomen:

                     Luchtbed                Slaapzak               Pyjama             Washandje             Zeep                 Tandpasta         Badslippers voor het wassen en zwemmen

         Tandenborstel            Gymschoenen o.i.d.            Zwemkleding          2 paar Schoenen                      Voldoende sokken of kousen (Minimaal 6 paar)       

                     Regenkleding        Zakdoeken            Kam                 2 Handdoeken      Voldoende extra ondergoed   

          Oude speelkleding (voldoende voor 7 dagen)                  Themakleding (Middeleeuwen. Ridders)

Svp GEEN scherpe voorwerpen meegeven                           Welpenspullen (Touwtje, Pen en papier)              Zo  mogelijk een paar kaplaarzen.

 LET OP 1 broodmaaltijd

 

Meegenomen  MAG worden:  Lievelingsspel ,  Knuffeldier ,              Verpakt snoep (Graag zelfs),                 (Strip)boek,                         pomp voor luchtbed,         kussen

NIET meenemen     : Zaklantaren , Zakgeld , Zakmes ,      Dolkmes , MP3 speler, Mobiele telefoon o.d.

 

Merken   :       Het is bewezen dat een welp zijn eigen  spullen niet herkent. Wilt u daarom AL    (ook de kleren die hij bij het vertrek aanheeft)   GOED MERKEN. Het helpt ons om u uw

                         spullen terug te bezorgen. (Het merken met stukjes plakband is echter nauwelijks zinvol dat laat toch in de kortste keren los.)


Verpakking        : Wij verzoeken u DRINGEND alles teverpakken in een (1) plunjezak o.d. Liefst geen koffer (die gaan snel kapot) Mocht  u nog niets hebben en iets gaan aanschaffen, dan adviseren wij u om een plunjezak te kopen. Deze zijn (in een dump-zaak en ook via het internet) vrij goedkoop en bij de verkenners zijn ze verplicht. U staat dan meteen gesteld voor de toekomst.
Ieder jaar ondervinden we dat er welpen op kamp gaan met hun bagage verpakt in vuilniszakken. Dit werkt echt niet. Ze zijn binnen 5 minuten kapot

 

Uniform         : Zoals altijd vertrekken we in volledig en  Keurig schoon uniform (dus ook met pet en das)

 

Vragen          : Mochten er na lezing nog vragen zijn of  zijn er zaken die u met de leiding  wilt     bespreken, belt u dan met Baloe (tel0652355410) of met Skip (tel 0622509082)

 

Eerste hordebijeenkomst na het kamp zaterdag 25 augustus, dat is tevens de open dag (via het Jeugdpaspoort) van 12.00 tot 16.00 uur

 

Wij vertrouwen er op dat het welpenkamp weer een groot succes gaat worden waar ook uw zoon of dochter er bij is


      


Terug naar de Homepage