NaWaKa 2014
Roermond

Zaterdag 2 augustus (de terugkomst)


We zijn wer terug, na 14 dagen lang een fantastisch kamp te hebben gehad. Ik denk dat alle verkenners die mee zijn geweest er nog heel lang goede herinneringen aan zullen hebben en dat diegenen die niet mee zijn gegaan hun haren uit hun hoofd kunnen trekken.

Laten we niet vergeten dat ons kamp zo goed is geweest omdat we de Odysseus hadden die ons droog en redelijk moddervrij hield, maar laten we ook niet vergeten dat dit kamp een succes heeft kunnen worden door de inzet van de leiding, die moeiteloos het werk overnam toen  de meest ervaren stuurman hals over kop naar Rotterdam vertrok omdat er bij hem thuis brand was geweest en toen later in het kamp een andere stuurman naar huis moest vanwege het overlijden van zijn grootvader. (Hij kwam donderdagavond weer aan boord in Venlo)
Laten we ditmaal ook niet vergeten om Stem te noemen die dag in dag uit in de kombuis stond te zwoegen (in de tropische hitte) en ons iedere keer opnieuw verraste met zijn versie van het (soms exotische ) menu dat het NaWaKa voor ons had uitgedokterd. Het was fantastisch!
Ook de beide dames (Ricky en Hathi) verdienden hun plaats, zij waren er altijd voor de verkenners en hielpen om de stemming zo goed te houden als hij was.
Tot slot Stuw en Stoov die intensief samenwerkten met de subkampstaf (de het prima deden) en er voor zorgden dat alles op rolletjes liep

Bedankt "Engelen" jullie waren groots

Het hele kamp zou echter mislukt zijn als de verkenners niet die inzet en mentaliteit hadden getoond die zij aan de dag hebben gelegd.  Van diverse kanten mochten wij complimenten ontvangen over de manier waarop zij zich hebben gedragen en de "scouting spirit" naar buiten heben gebracht.
Zonder jullie wil om dit kamp een leuk succes te laten worden, was het nooit het succes geworden dat het nu geworden is.

Bedankt verkenners voor jullie inzet en mentaliteit


krijnhiaeras
Na een lang en vermoeiend kamp was het voordek een prima bijslaapplaatsDe brug van Henderik Ido Ambacht, we hadden de Corbulo uit Delft net achter ons gelatenAls je dit ziet weet je dat je bijna thuis bent
giesnkanschut
Na de Parksluis, de Pieter de Hooghbrug, de Lage Erf brug , de Mathenesserbrug en hier de Giesenbrug, nog maar heel evenEindelijk op het Noordekanaal op weg naar de BergsluisDe Odysseus voelde dat hij thuis was en liet zich netjes aan de vertrouwde palen afmeren

Terug naar het NaWaKa-menu

Terug naar de Homepage