The LochGoilhead Adventure

Zaterdag 23 juli

Vanmorgen was het om half acht opstaan geblazen. Wassen, aankleden en eten en daarna de laatste bagage inpakken en de grote schoonmaak beginnen.

Natuurlijk werd er nog even stilgestaan bij de verjaardag van Geoffrey, er werd gezongen en ook hij kreeg zijn sweatshirt/

Om tegen tienen arriveerde de bus. Na een laatste afscheid van de Schotse vrienden (en vriendinnen) stapten we in en verlieten het centrum op weg naar NewCastle. 

Onderweg stopten we bij een wegrestaurant waar we ons lunchpakket opaten en nog even winkelden.

Daarna begon het laatste stuk van de rit. Na vlak voor de terminal nog een half uurtje in de file te hebben gestaan kwamen we uiteindelijk aan bij de terminal, waar de aanhanger en de Joker al stonden te wachten.

Na het inschepen werden de hutten betrokken en gingen we al snel naar het restaurant waar opnieuw een uitgebreid buffet voor ons klaar stond. Daar hebben we dan ook zeer uitvoerig gebruik van gemaakt. Na een tijdje op het dek en op andere plaatsen te hebben doorgebracht verzamelde iedereen zich uiteindelijk in de "Columbusbar"  waar onze aanwezigheid duidelijk gewaardeerd werd door de band en de entertainer. 

Geoffrey moest op het podium komen en werd door alle aanwezigen in de propvolle ruimte toegezongen. Natuurlijk maakten een aantal verkenners gebruik van de dansvloer en waren stiekem jaloers op Jeroen, die als enige met een meisje danste.

Successievelijk verdwenen de ploegjes naar hun hutten en werd het stil aan boord .

Op dit moment heb ik nog niet de beschikking over alle foto's zodra ik die heb zal ik deze site en die van zondag verder aanvullen

 
De autoploeg hield zijn lunchpauze Klaar om de ferry op te rijden  

 

Terug naar het LGH-menu

Terug naar de Caland-homepage