Welpenkamp 2000

Woensdag 16 augustus

Het was vandaag een dag vol tegenstellingen. Enerzijds hadden we heerlijk weer en speelden de welpen vol enthousiasme de Olympische dag mee.

Anderzijds zijn we best wel een beetje aangeslagen omdat een van onze welpen (Lucas) bij het hoogspringen ongelukkig terecht kwam en zijn sleutelbeentje brak. Na het bezoek aan het ziekenhuis zijn we met hem gaan praten. Ook al was het best een moeilijke beslissing, toch was hij uiteindelijk met ons eens dat het voor hem zelf het beste was dat hij naar huis ging. Een kleine troost was dat hij met die fatale sprong net over de 70 centimeter was gekomen en dat was goed voor een derde prijs. Bij het vertrek naar Rotterdam kreeg hij in ieder geval zijn medaille al uitgereikt.

Lucas, we wensen je veel sterkte en van harte beterschap.

Na het vertrek van Lucas ging het programma gewoon door en gelukkig waren de welpen weer snel genoeg bezig met hun spel. De rest van de onderdelen werd dan ook volgens plan en in een gezellige sfeer afgewerkt.

Na het eten (onvoorstelbaar hoeveel die kleine mannekes vandaag weer hebben weggestouwd) wasten de welpen zich vandaag eens extra goed en gingen vervolgens (in uniform) naar de prijsuitreiking. Ook dit jaar was er gelukkig weer voor iedere welp tenminste 1 medaille en we hadden dus alleen maar winnaars.

De sprekende sfinx

 

 

hoog.JPG (20434 bytes)

lucas.JPG (8776 bytes)

hard3.JPG (17426 bytes)

Vandaag was het de Olympiade. We deden een heleboel sporten, zoals hier het hoogspringen

Lucas had enorme pech. Hij deed erg zijn best en haalde de 70 cm. Hij kwam echter op zijn schouder terecht en brak zijn sleutelbeen. Helaas moest hij naar huis. Beterschap!!

Er werd ook fanatiek gestreden tijdens het hardlopen.

Natuurlijk waren er junioren en senioren, om het eerlijk te houden.

hard2.JPG (12880 bytes)

speer.JPG (19016 bytes)

tref.JPG (17245 bytes)

Groot en klein deed zijn uiterste best

Ook speerwerpen was een Olympisch onderdeel.

Tussen de onderdelen door werd de trefbal competitie afgewerkt.

ver2.JPG (12368 bytes) publiek.JPG (24476 bytes) prijs.JPG (22368 bytes)

Ook verspringen was best wel moeilijk. Als je achterover viel scheelde je dat een heleboel centimeters

Die avond stonden de welpen (fris gewassen) klaar om de prijsuitreiking mee te maken.

Een voor een werden de prijswinnaars naar voren gehaald en namen plaats op het ere-podium. Gelukkig had iedereen wel ergens een medaille verdient en was iedereen blij.


Terug naar het welpenkamp-menu

Terug naar de Caland Homepage