Calandnieuws
Van de Brug


Welkom allemaal in de tweede helft van 2018.

We hebben even een aantal weken uitgerust, maar kunnen er allemaal weer vol goede moed tegen aan!

We hebben natuurlijk allemaal een fantastisch zomerkamp gehad in de Biesbosch. Met veel zon, helaas wat weinig wind om te zeilen, maar bovenal een hoop gezelligheid!

We zijn tussendoor twee keer wezen passagieren. Lekker inkopen gedaan om van te smullen tussen alle spelen door. Uiteraard ook een captains diner gehad ter afsluiting van het kamp. Ik denk dat sommige van ons nog steeds aan het uitbuiken zijn.

 Na een wat hectische terugtocht, waarbij de koelwaterpomp de geest bleek te hebben gegeven en zelfs Stors niet in staat was deze –zonder een nieuwe inpellor- te repareren , heeft hij de brandpomp op de motor aangesloten , waardoor we weer voldoende koelwater hadden en door konden varen. Zo zijn we toch allemaal goed en op tijd aangekomen. Een woord van dank richting Sturk (oud stuurman Martijn Durkstra) vanwege zijn deelname in de tweede helft van het kamp is meer dan op zijn plaats. Het was erg gezellig en het is jammer dat hij niet beschikbaar is als permanente leider in de troep!  Nu moeten we ons op gaan maken voor de laatste zaterdagen van het vaarseizoen. Maar uiteraard ook nog een open dag. Even kijken of we de welpen nog wat kunnen aanvullen met nieuwelingen. Wij hebben dankzij de welpen in elk geval genoeg verkenners . Lekker druk dus!

De laatste zaterdagen op het water gaan we besteden aan het zoveel mogelijk wind in onze zeilen proberen te pakken, zoveel mogelijk activiteiten te doen čn het zoveel mogelijk (wederom) superleuk te hebben met elkaar! Tot snel!

Stuw


Terug naar het van de Calandnieuws menu